ALLROUND & LIVE

Dirk Daené One Man Band speelt live-muziek voor jong en senioren en alles wat daar tussen zit. Van een liedje uit de oude doos tot een nummer uit de actuele hitlijsten. Een Waltz een Rumba een polka en een tango of toch liever een heerlijke foxtrot, alles kan en als extra is Dirk ook Dans leraar geweest dus de tempo’s zijn perfect en natuurlijk mag het Nederlandstalige lied niet ontbreken.

LIVE MUZIEK VOOR BEDRIJFFEESTEN, HUWELIJKSFEESTEN EN PARTY’S

Dirk Daené One Man Band verzorgt live muziek voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten en Party’s tot in de puntjes. Deze allround muzikant met ruime ervaring verzorgt feestelijke live muziek tijdens jullie trouwfeest of sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner, receptie of Baby Borrel.
Of een combinatie van dit alles… Door jarenlange ervaring in de muziek en entertainment branche weet Dirk Daené als geen ander welke extra’s nodig zijn voor een, op muzikaal vlak, geslaagde Party.

ACHTERGRONDMUZIEK VOOR DINERS, RECEPTIES, DINER-DANSANTS

Dirk Daené One Man Band brengt sfeervolle Live achtergrondmuziek die perfect geschikt is voor een brunch,receptie of diner. Door gebruik te maken van de nieuwste geluidsinstallatie van RCF HD45M en PA M32 MIDAS  is het geluid nooit overheersend en kan iedereen tijdens het diner, receptie of brunch elkaar goed verstaan en toch genieten van de muziek van Dirk Daené One Man Band op  zijn Professioneel klavier van Yamaha Genos

DIRK DAENE BOEKEN MET EXTRA ARTIEST

Dirk Daené one man band als Duo of als Trio kan dus ook.
Hij heeft enkele hele toffe collega’s die freelance met hem mee gaan optreden zoals een zangeres.

Boek mij via onderstaand formulier

Scroll naar boven